INFO

Bedieningszijde

Bedieningzijde.

Bij onze jaloezieën kun je kiezen uit verschillende bedieningszijden. We leggen hier uit wat de verschillen zijn en wanneer je voor welke optie kiest.

Gedeelde bediening

In de meeste gevallen is een gedeelde bediening de beste keuze. Dit betekent dat je aan de linkerkant optrekt en aan de rechterkant kantelt. Dit werkt prima voor enkele ramen.

Bediening gedeeld

⚠️ Voor jaloezieën met een breedte minder dan 500mm is de bediening altijd gedeeld.

Bediening links of rechts

Wil je meerdere jaloezieën naast elkaar ophangen? Kies dan bijvoorbeeld voor de bediening aan de linkerkant of rechterkant, zodat er geen koorden zichtbaar zijn voor het raam.

bediening links en rechts

Voorbeeld van twee ramen naast elkaar

Stel dat je twee ramen naast elkaar hebt. Kies dan voor het linker raam de bediening aan de linkerkant en voor het rechter raam de bediening aan de rechterkant.

Voorbeeld van drie ramen naast elkaar

Heb je drie ramen naast elkaar? Kies dan voor het linker raam de bediening aan de linkerkant, voor het middelste raam een gedeelde bediening, en voor het rechter raam de bediening aan de rechterkant.

3 bedieningszijdes

Kleine formaten 

Voor jaloezieën met een breedte onder de 500 mm is de bediening altijd gescheiden.

Kantelen met koord of stok 

Bij 50 mm jaloezieën is de bediening voor zowel kantelen als optrekken met koord. Bij 25 mm jaloezieën is het kantelen met een transparante stok.